teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Secretul pe care Vaticanul il tine ascuns de 47 de ani

Secretul socant ascuns de catre Vatican timp de 47 de ani, sefii religiosi au aflat pe rand de secretul Vaticanului si au jurat tacere. In 1970 in sedinta Sinodului, Dumnezeu Absolut ( Absotheos ) s-a adresat direct oamenilor printr-un Manuscris care a aparut sub ochii acestora. Praful din aer a inceput incet sa se coaguleze si la final s-a format un Manuscris deosebit ce se observa ca nu este facut de om. In acest Manuscris scrie de nasterea a doi oameni speciali,  imparatii de sistem stelar, acestia au corpurile perfecte, adica sunt nemuritori, corpul lor totalizeaza toti atomii dintr-un sistem stelar. Papii anteriori au crezut ca imparatii sunt Iisus si Fecioara Maria si nu s-a scris aceasta deoarece pregatesc o mare surpriza oamenilor. Fostul Papa, Benedict considera ca imparatii sunt Antichrist si femeia lui.

Acest Manuscris contine si axioma existentiala, adica oamenii primesc raspunsuri clare, corente la intrebari existentiale direct de la Creator. Aceasta parte este scrisa intr-o limba si alfabet ce nu exista pe planeta, urmand ca slujitorii Manuscrisului sa o faca cunoscuta. Slujitorii Manuscrisului sunt cei doi imparati de sistem stelar.
Mai exista o lista cu limita de zacaminte ce poate fi consumata, exploatata de om in fiecare an. Zacamintele au un rol important in existenta omului pe planeta si nu pot fi consumate decat pana la o limita maxima. Din nefericire omenirea exploateaza cu mult peste cantitatea permisa, iar intr-o zi va suporta consecintele pentru nesabuinta sa.

De asemeni, omenirea este informata clar despre un fenomen astronomic ce nu reprezinta nici o problema pentru om, insa este imposibil de prevazut si explicat de actualele teorii stiintifice. Acest fenomen astronomic este ce s-a numit de ani de zile Profetia Maya.

In anul 1990 un lord din Casa Stuart a vazut Manuscrisul si a incalcat juramantul de tacere (orice om ce urma sa vada Manuscrisul era obligat sa faca acest juramant)  si a scris cartea „Manuscrisul de la Marea Rosie”, Vaticanul a aflat si prin reprezentantul lui, actualul Papa a obtinut prin hotarare judecatoreasca retragerea tuturor cartilor de pe piata. Lordul se cunostea cu Benedict, acesta l-a ajutat sa ajunga la Manuscris. In anul 2006, dupa ce a ajuns Papa a avut o discutie serioasa cu acesta si 24 de ore mai tarziu a fost gasit pe proprietate sa, mort intr-un accident de arma.
Majoritatea sefilor religiosi stiu de acest Manuscris de la Vatican, iar daca nu s-a facut nimic pentru informarea oamenilor, este responsabilitatea lor pentru care vor trebui sa dea socoteala. Patriarhul Teoctist a stiut de Manuscris, dupa vizita Papei Ioan Paul al II lea a fost invitat la Vatican, astfel s-a hotarat sa construiasca Catedrala Neamului, exista proiectul pentru o noua Catedrala, insa el a urgentat lucrarea, considerand ca in acest mod ii va intampina pe imparati.
sursa: efemeride.ro
loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close