teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Wikileaks: Este recunoscuta existenta extraterestrilor

Potrivit interceptarilor realizate de cei de la WikiLeaks, Fostul astronaut Edgar Mitchell si John Podesta, nimeni altul decat seful de campanie al candidatului democrat la Casa Alba, Hillary Clinton, au avut in anul 2015 un schimb de e-mailuri private extrem de interesant. Cei doi au discutat despre faptul ca suntem supravegheati de civilizatii „non-violente” care ar vrea sa ajute omenirea sa evolueze, fiind dispusi sa ne dea o tehnologie numita „Energia Focarului Zero”, insa se tem de tendintele noastre agresive. Edgar Mitchell a mai scris ca extraterestrii nu ar tolera ca o forta militara de pe Pamant sa se extinda si in spatiu. „In acest caz vor interveni imediat”. Mai mult, sustine ca s-a intalnit inclusiv cu ambasadorul Pamela Hamamoto, un apropiat al fostului presedinte american Barrack Obama caruia i-a prezentat tehnologia pe care extraterestrii ar dori sa ne-o ofere daca am fi dispusi sa renuntam la conflictele armate.

Unul dintre aceste e-mailuri:

Draga John, intrucat inteleg ca o sa parasesti administratia in luna februarie, este urgent sa stabilim o data si o ora la care sa ne intalnim si sa discutam despre «Punctul Zero de Energie». Colega mea, Terri Mansfield, va fi si ea prezenta pentru a ne aduce informații despre cunostintele Vaticanului despre ET. Un alt coleg lucreaza deja la un tratat spatial in care sa includem si Rusia si China. Totusi, tinand cont de actiunile Rusiei din Ucraina, cred ca ar trebui sa gasim o alta cale pentru aducerea pacii in Spatiu si pe Pamant. M-am intalnit cu ambasadorul Pamela Hamamoto, prietena presedintelui Obama, in data de 4 iulie. In cadrul intalnirii i-am putut mentiona despre «Energia Focarului Zero». Cred ca o putem castiga in prezentarea noastra pentru presedintele Obama.”

Edgar Mitchell a fost un astronaut american, membru al echipajului spațial Apollo 14. Mitchell si-a exprimat public opiniile sale potrivit carora este 90% convins ca multe dintre miile de obiecte zburatoare neidentificate sau OZN-uri, inregistrate din anii 1940, apartin unor vizitatori din spațiu. Mitchell a murit in data de 4 februarie 2016, in conditii suspecte.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close