teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Specialist ANM: Iarna 2017-2018 „Va fi PRAPAD!”

Previziuni sumbre pentru iarna 2017-2018, lansate ieri de presedintele Societatii Meteorologice Romane, Ion Sandu. Specialistul a vorbit la Antena3 despre fenomenele meteorologice extreme care vor lovi tara, in urmatorii ani, si a prognozat ca „iarna aceasta va fi asemanatoare cu cea din 2012”. „Anul acesta, va fi o temperatura mai mare decat anul trecut. La anul, inevitabil, daca va creste temperatura, forta uraganelor va creste, cantitatea de vapori de apa din atmosfera se va accentua.

Vor fi furtuni cu 150 de km/ora. Iarna asta vor fi viscole foarte puternice, trebuie luate masuri. Facem deductie logica: daca si octombrie va fi mai cald, iarna aceasta va fi asemanatoare cu cea din 2012”, a declarat Ion Sandu in emisiunea „La ordinea zilei”. „Vor fi viscole foarte puternice. Trebuie luate masuri. In 2012 a fost prapad!”, a avertizat Sandu, care a mai precizat ca „ne indreptam spre evenimente meteo periculoase”..

Vedeti mai jos video cu declaratia presedintele Societatii Meteorologice Romane, Ion Sandu:

PROGNOZA METEO pentru urmatoarele trei luni dupa spatiul publicitar:

OCTOMBRIE. In sudul si vestul tarii, va fi mai cald decat ar trebui in aceasta perioada a anului si multe zile senine, cu valori de peste 14 grade. Precipitatiile vor fi normale, intre 20 si 40 l/mp, in sud, dar in execes in nordul tarii.

NOIEMBRIE. Va fi o vreme cu temperaturi mai mari decat am fost obisnuiti pentru aceasta luna, iar precipitatiile vor fi mai putine in Moldova si in sudul Olteniei. In mod normal, in aceasta luna, temperaturile medii sunt de pana la 5 -8 grade.

Specialistii spun ca va fi cald pana in decembrie, apoi ne asteapta temperaturi de  -20°C.

DECEMBRIE. Insa specialiştii Ministerului Energiei se pregatesc de iarna grea. Dispeceratul Energetic National se asteapta ca aceasta iarna sa fie consumuri-record de electricitate si de gaze naturale, ca anul trecut, cand au fost temperaturi de minus 15-20 de grade, inregistrate pentru o perioada de 7-10 zile consecutive.

sursa : observator.tv

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close