teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Celebrele desene animate Ed Edd si Eddy, si teoria conspiratiei, cine sunt defapt personajele

edd_eddyUnul dintre cele mai urmarite desene animate din istorie, Ed Edd si Eddy, ar avea un secret teribil ascuns in spatele celebrelor personaje. „Teoria Purgatoriului” este o teorie a conspiratiei care ar spune ce vad defapt copii din intreaga lume atunci cand se uita la aceste desene animate. Se pare ca amuzantele personaje sunt defapt copii care au trait si au murit in diferite perioade ale ultimilor 100 de ani.Cartierul in care se desfasoara povestea este defapt purgatoriul in care se afla sufletelor copiilor decedati.

johhnyPrimul care a murit a fost Rolf, baiatul unui cioban.rolf Rolf a murit in anul 1903, calcat in picioare de un taur. Dupa moartea lui Rolf, in casa in care a locuit acesta, s-a mutat Johnny. In incercarea de a compensa lipsa de prieteni, baiatul l-a creat pe Plank. Johnny a murit in anul 1922, dupa ce s-a luptat o perioada cu tuberculoza. Acesta a fost inmormantat alaturi de „prietenul” lui, Plak. Eddy a trait la New York in perioada Marii Depresii. Pentru a se descurca si in incercarea de a eddyiesi din saracie, baiatul a inceput sa insele oamenii cu banii. In 1939 a murit inecat intr-un rau in incercarea de a fugi de un grup de copii care-l alerga pentru a-si recupera banii.

Sarah si Ed au trait in perioada celui de Al Doilea Razboi Mondial. sarah_si_edDespre ei nu se stiu foarte multe, insa se pare ca au decedat intr-un accident de masina. nazzNazz s-a nascut in anii 60, in perioada hipiota din SUA. A fost un copil din flori si a avut o viata boema. Tragedia a lovit in 1979 cand un criminal in serie a intrat in locuinta ei. Nazz a fost violata si ucisa, dupa ce criminalul i-a ucis mai intai familia. In desenele animate, Nazz face tot ce isi doreste pentru ca nu mai are control parental.

Edd s-a nascut intr-o familie obsedata de control. Le-a calcat pe urme eddparintilor, din punct de vedere intelectual, insa a devenit un om timid. In anul 1986, in timpul unor experimente pe care le facea acasa, o scurgere de gaze a provocat o explozie. Edd a murit in explozie, intrega casa fiind distrusa.

kevinKevin s-a nascut la o zi dupa moartea lui Edd. Din pacate a trait cu un tata alcoolic si abuziv. In incercarea de a se elibera de stresul provocat de tata, Kevin agresa alti copii. In anul 1999 a incercat sa se apere de tatal sau, insa a fost batut crunt si a decedat in drum spre spital. In purgatoriul din desenele animate, Kevin a schimbat starea tatalui intruna buna insa a pastrat dorinta de agresa alti copii.

Jimmy este ultimul care s-a alaturat grupului din Purgatoroiu. jimmyAcesta a trait in vechea casa a lui Kevin cu parintii sai care din dorinta de a-la proteja nu-l lasau sa socializeze cu alti copii. Acesta era bolnav de leucemie si si-a petrecut zilele in casa, luptand cu boala. A murit in anul 2000.  Surorile Kankers ar fi, defapt, demoni ai Iadului trimisi sa tortureze bietele suflete ale copiilor. ed_ed_and_eddy

dcnews.ro

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close