teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Top curiozitati despre Coca-Cola

Top curiozitati Coca-Cola

Top curiozitati despre Coca-Cola. Coca-Cola, este o bautura foarte populara in lume, unii spun ca este cea mai populara dupa apa, astfel ca 94% din pamanteni sustin ca au baut cel putin o data in viata o Cola, si ca recunosc logoul companiei. Lingvistii sunt de parere ca , Coca-Cola, este al doilea cuvant cunoscut in lume, dupa cuvantul „OK” . Dar uite si alte curiozitati despre bautura racoritoare  minune ce o numim Coca-Cola, pe care sigur nu le stiai:

1.Coca-Cola a fost inventata la sfarsitul secolului al XIX, de catre Jhon Pemberton, un farmacist din Atlanta, si a fost brevetata ca medicament.

2.In primul an de la infintare, bautura minune nu a avut succes, compania reusind sa vanda doar 25 de sticle de Cola.

3.Coca-Cola ar avea culoarea verde, daca nu ar contine coloranti, ce ii dau binecunoscuta culoare bruna.

4.Ccaa-Cola produce in prezent peste 3% din bauturile consumate astazi in lume.

5.Coca-cola cheltuie mai multi bani pe reclama decat companii ca Microsoft si Apple la un loc. Bugetul de publicitate al Coca-Cola se ridica in 2010 la 2,9 miliarde de dolari.

6.Doar doua tari in lume nu vand Coca-Cola: Korea de Nord si Cuba

7.Compania Coca-Cola are azi in portofoliu un numar de 3500 de bauturi Top curiozitati Coca-Cola Mos Craciun verdesi 500 de branduri, de la bauturi energizante, racoritoare, pana la bauturi pe baza de soia.

8.Brandul Coca-Cola valoreaza 74 miliarde de dolari, mai mult decat Pepsi, Red Bull si Starbucks la un loc.

9.Compania afirma ca doar doua persoane aflate in viata cunosc reteta originala a Coca-Cola, iar acele doua persoane nu au voie sa calatoreasca cu acelasi avion, in caz ca avionul se prabuseste.

10. CocaCola a creat in perioada interbelica imaginea de batranel in costum rosu a lui Mos Craciun, inainte, Mos Craciun era un batranel ce avea o mantie verde.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close