teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

A fost descoperita prima bomba atomica a lui Hitler

bomba atomica hitlerUn cetatean german este de parere ca a facut o descoperire impresionanta, gasind prima bomba atomica a lui Hitler. Conform informatiilor istorice, germanii nu au ajuns niciodata sa creeze propria bomba atomica. Insa Peter Lohr nu este de aceeasi parere si sustine ca descoperirea sa recenta demonstreaza contrariul. Germanul in varsta de 70 de ani este inginer mecanic si, cu ajutorul unui radar special, ar fi gasit cinci obiecte de mari dimensiuni situate in mai multe incaperi subterane din landul german Turnigia. El a declarat ca obiectele ar avea forme similare bombelor nucleare, iar doua dintre cele cinci chiar ar fi astfel de dispozitive.

”Metalul sta acolo de 71 de ani. La un moment dat se va degrada si atunci vom avea de-a face cu un al doilea Cernobal”, a spus Peter Lohr.

Conform informatiilor oferite de ziarul Independent, spre finalul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, numerosi prizonieri de razboi au fost folositi pentru a sapa tuneluri sub muntii din acea zona. Proiectul a fost, insa, abandonat, iar scopul acestora este necunoscut. Americanii au capturat zona respectiva in anul 1945, eliminand toate trupele germane care pazeau tunelurile si eliberand toti prizonierii care erau tinuti in tabara Ohrdruf.

Ulterior, conform ordinelor, soldatii au fost nevoiti sa arunce in aer intrarile in tuneluri, iar toate documentele cu privire la Ohrdruf au fost clasificate pentru o perioada de cel putin o suta de ani. bomba atomica hitlet 2Astfel, este greu de crezut ca vom afla mai multe informatii despre bombele nucleare naziste in viitorul apropiat, mai ales daca luam in considerare faptul ca autoritatile germane i-ar fi zis lui Lohr ca nu poate continua cercetarile. Daca tinem cont ca pentru americani, planul pentru crearea unei bombe de uraniu s-a nascut in 1939, anul in care Albert Einstein i-a scris presedintelui Franklin Roosevelt despre faptul ca o reactie nucleara necontrolata in lant are un potential imens si ar putea fi baza unei arme de distrugere in masa, putem afirma ca primele cercetari si incercari de a fabrica o bomba atomica au avut loc in Germania, iar teoria lui Peter Lohr, pare a sta in picioare.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close