teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Surse, moartea Regelui Mihai tinuta ascunsa

regele mihaiMoartea Regelui Mihai tinuta ascunsa de catre Familia Regala? Potrivit unor informatii publicate pe mari agentii de presa din Romania, flux24 si antena3, si artibuite lui Andrei Badin, singurul jurnalist acreditat la Casa Regala timp de mai bine de un deceniu, spun ca Regele Mihai nu se mai afla la conducerea Casei Regale.
Tot in prisma informatiilor oferite de Andrei Badin, Radu Duda si-ar fi consolidat puterea in interiorul Casei Regale, si practic el ar conduce-o astazi, si Regele Mihai nu mai are nici-o putere.

Scoaterea de pe linia succesorala la tron a Principelui Nicolae asta vara, si balba si incoerenta cu care s-a comunicat dinspre Casa Regala, pare a fi tot opera lui Radu Duda care ar incerca in disperare o aranjare a apelor in interiorul familiei ca el sa mosteneasca averea regala, si nu Principele Nicolae. Tot mai multe surse spun ca Regele Mihai ar fi izolat de serviciile secrete in Elvetia, si nu el ar fi semnat decretul care l-a scos din jocul succesoral pe Principele Nicolae. Bomba vine tocmai acum cand surse din TVR sustin ca Principesa Margareta ar fi inregistrat deja mesajul video care urmeaza sa fie publicat la moartea Regelui Mihai, si s-ar tine ascunsa moartea acestuia, pentru rezolvarea intereselor financiare ale cuplului Margareta Duda, cuplu care nu a fost vazut cu ochi buni inca de la inceput, din anii 1994 odata cu intrarea lui Duda in familie, inclusiv de Regele Mihai, dar si de vechi monarhisti. In concluzie, tot circul pe care il vedem astazi la televizor, ar fi cauzat de o lupta pe putere in sanul familiei in urma mortii Regelui Mihai, moarte care este tinuta ascunsa.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close