teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Putin este mort si a fost inlocuit cu o sosie. Declaratiile uimitoare ale fostei sotii Ludmila

Putin este mort si a fost inlocuit cu o sosie inca din anul 2015. Fosta sotie a lui Putin a declarat intr-un interviu ca fostul sau sot este mort de catva timp. Ludmila a mai declarat ca ea, impreuna cu fiicele lor, au refuzat sa joace rolul infam, propus de catre elitele care conduc lumea, adica acela de a fi in continuare prima doamna a Rusie, alaturi de sosia acestuia. Ludmila a mai declarat ca viata alaturi de Putin a fost un infern. Umilinte, batai, narcotice, toate acestea au facut parte din viata sa. Am fost o prizoniera, spune Ludmila. Acum, ea se teme ca viata ei si a celor doua fiice este in pericol. In ceea ce priveste evenimentul disparitiei lui Putin, ea sustine ca in acea noapte, Putin a stat de vorba cu fiicele sale, dupa care a disparut si nu s-a mai intors acasa. Dupa disparitia lui Putin, ea a fost amenintata, casa ravasita de numerosii agenti care au controlat fiecare bucata de hartie. Acestia au sfatuit-o sa taca, pentru ca altfel va muri.

Disparitia si implicit eliminarea lui Putin, au fost gandite de mult timp. In acest sens au fost pregatite pentru a lua locul lui Putin mai multe sosii. Cand una dintre ele a ajuns la performanta dorita de elitisti, Putin a fost inlaturat.
Pentru ca ea nu a acceptat rolul de sotie a unei sosii, elitistii au inventat divortul lui Putin de Ludmila. In prezent, Ludmila si cele doua fiice ale sale, traiesc in strainatate, sub identitati false. Ea sustine ca in Rusia a fost pregatita o sosie si pentru ea. O perioada de timp, Putin nu a mai aparut in public, situatie care a ridicat multe semne de intrebare in lumea politica. Dupa aparitia sa, din 15 martie 2015, rumorile s-au amplificat. Cel care a aparut in public, este cu adevarat Putin?Absenta lui Putin a fost pusa pe seama faptului ca el a fost bolnav, sau ca a devenit tatal unui bebelus.Cu toate acestea, multi politicieni, dar si prieteni de-ai lui Putin, au observat ca persoana care s-a prezentat ca fiind Putin, in carne si oase, este diferita fata de cel pe care l-au cunoscut. Jurnalista Tania Rahmanova sustine ca la Kremlin a avut loc o lovitura de stat, dupa moartea opozantului sau, Nemtsov. Jurnalista a mai declarat ca ne ramane ce ne ramane, adica o sosie. Putin, ca fost ofiter al KGB, poate ca devenise prin uriasa sa putere incomod pentru o parte din elita ruseasca, dar si mondiala.

Este stiut faptul ca multi presedinti de stat au avut sosii, pe care le foloseau atunci cand ei veneau in contact cu multimea si pericolul unui atentat era major. Alexei Navalnii, unul dintre opozantii lui Putin, a declarat intr-un interviu ca la Minsk, februarie 2015, nu a fost Putin, ci una dintre sosiile sale. Comportamentul ciudat, diferente mari in infatisare si gesturi, dar si o cicatrice pe care sosia o are deasupra sprancenei, i-au facut pe multi participanti, sa-i dea dreptate lui Navalnii. Stalin a fost unul dintre presedintii cu cele mai multe sosii. Istoricii sustin ca el iesea foarte rar in public, preferand sa trimita o sosie de a sa, la evenimente care se organizau in contact cu multimea, vezi si articolul Dublura lui Stalin.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close